WERK

element

Blokland & Duin

Nog maar net gestart met Spoorenberg & Co en meteen al een mooie klant om onderscheidend werk voor te maken. Want laten we wel wezen; welk administratiekantoor ’heeft de ballen’ een campagne te gaan starten om duidelijk te maken dat zij verder gaan dan menig ander. Dat verder gaan zit ’m voornamelijk in de adviezen die ze hun klanten geven. Alles willen weten van de mens achter de ondernemer.
Om vervolgens hun ambities, doelstellingen en omstandigheden, langs de financiële- en fiscale meetlat te leggen. Dat zat al die tijd al in hun DNA. Onder het motto ‘Meerwaarde voor ondernemers’ hebben we dat vertaald in een website (want die moest toch al op de schop) en in een 5-tal commercials met onderwerpen waar ondernemers niet al te vaak bij stilstaan. En die uitnodigen om die meerwaarde maar eens te komen ondervinden.

Credits
Concept & Art-direction: Guus Ottens
Copy: Guus Ottens, Jan Spoorenberg
Webdesign: Ronald van Dijk
Website-B&D

De website. Elke pagina, elk onderwerp, wel doorspekt met die meerwaarde. En als banner een eerste van de 5 campagneonderwerpen die op dat moment gevoerd wordt. Zo houd je je site actueel en levend. https://www.bloklandduin.nl

’Meerwaarde voor ondernemers’. Daar kom je achter als je de adviezen hoort van Blokland & Duin over zaken als: Export, Autokosten, Belastingaangiftes, Bedrijfsovername en Je eigen bedrijf starten. Om er maar even 5 te noemen. En dan ook nog toegespitst op jouw situatie.

NAAR WEBSITE

element

TERUG NAAR WERK

OF

MAAK EEN AFSPRAAK