FJ CREATORS

spoorenberg-en-co-divider

Branding & Website

Key visual Blokland & Duin

De opdracht

Je hebt administratiekantoren en administratiekantoren. Ze doen wat ze moeten doen. Maken de jaarcijfers op orde, net zo goed als aangiftes, loonadministratie, etc. Er zijn er ook die verder gaan. Veel verder. Neem nou Blokland & Duin. Als je daar klant wil worden moet je niet raar staan te kijken dat ze je meteen het hemd van je lijf vragen. Ze willen echt alles van je bedrijf weten, maar ook van jou. Zelfs je doelstellingen en ambities. Als je van de eerste schrik bent bekomen, blijkt al snel waarom. Het betaalt zich uit in adviezen op maat. Vaak zelfs ongevraagd. Maar daar hebben ze nog nooit een klant over horen klagen. Die werkwijze zit hun al een kwart eeuw in het DNA.

Dat moest nou maar eindelijk eens naar buiten gebracht worden, vonden we.

Het resultaat

Je kunt het met recht een pay-off noemen, om dat onderscheid voor het voetlicht te brengen. Ogenschijnlijk in alle simpelheid: ’Meerwaarde voor ondernemers’. Maar het werd meer. Een overall thema. Terug te vinden op de website, die toch al nodig op de schop moest. Al het nieuws, blogs en andere content langs die maatlat van meerwaarde.

Daar bovenop produceerden we ook nog 5 (online) commercials. Met onderwerpen waar menig ondernemer niet meteen bij stilstaat. Commercials, dat klinkt meteen heel duur. Onzin. Want als je de crew klein houdt, zelf de regie en editing ter hand neemt, is dat minder begrotelijk. Op het moment dat zo’n commercial ’liep’, werd er meteen verwezen naar een speciale landingspagina op de nieuwe website met meer informatie over het betreffende onderwerp.

Concept, art direction, vormgeving en tekst, productie commercials: Guus Ottens. Projectmanagement en tekst-input: Jan Spoorenberg. Realisatie website: Ronald van Dijk

Video

bloklandduin-logo

Website

Website Blokland & Duin

TERUG NAAR WERK

OF

MAAK EEN AFSPRAAK