Speciaal voor ongeduldige ondernemers

BRAND REVIEW

element

Speciaal voor ongeduldige ondernemers die snel resultaat willen: een exclusieve Brand Review-dag, waarbij we intensief met jouw communicatie aan het werk gaan. De dag wordt verzorgd door twee ervaren communicatiespecialisten.

 

Even voorstellen

jan-spoorenberg
Jan Spoorenberg
edward-hendriks
Edward Hendriks

De dag begint om 10.00 uur tot ongeveer een uur of vier. We beginnen met een soort van algemene beschouwing over hoe jij met de buitenwereld communiceert. Je merk vormt daarbij het uitgangspunt. Hoe sterk is dat eigenlijk? Heb je genoeg onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten? Wat is je belofte richting je potentiële klanten en is deze geloofwaardig? Als dat algemene beeld helder is, gaan we aan de slag met je communicatiemiddelen. Zo nemen we je website onder de loep en brengen direct – met jouw permissie – drastische verbeteringen aan. Dat kan gaan om teksten die we herschrijven, de structuur van de website ( customer journey), een zoekwoordenonderzoek ( SEO) en nog veel meer. Daarbij is alles wat we doen gericht op meer conversie op je website en het behalen van je doelstellingen.

Je merk compleet opgepoetst – in één dag!

We gaan aan de slag met je USP’s, je merkverhaal, je content en je marketing. We richten ons in eerste instantie op je website, maar ook de andere communicatiemiddelen komen aan de orde. Maar altijd staat direct resultaat voorop. Omdat wij geloven dat verbeteringen doorvoeren en resultaat zien geen maanden hoeft te duren.

Samen stellen we jouw onderscheidend vermogen vast. We bepalen of je dit voldoende uitdraagt in je communicatiemiddelen. Zo niet, dan doen we direct voorstellen om dit te verbeteren. En geloof ons: voor veel klanten zijn gemakkelijk verbeteringen aan te brengen die je direct meer opleveren.

Onze keiharde garantie: na afloop van de Brand Review is jouw communicatie drastisch verbeterd, waardoor je een lang en moeizaam traject uitspaart en direct profiteert van meer resultaat.

Uiteraard kun je ons vragen om naar specifieke zaken te kijken. Maar in onze voorbereiding op jouw persoonlijke Brand Review hebben we al een voorschot genomen op dat wat volgens ons beter kan.

Waarom doen we dit met z’n tweeën?

Omdat wij elk ons eigen specialisme hebben. Jan Spoorenberg is een door de wol geverfde copywriter die snel de vinger op de zere communicatieplek legt. Edward Hendriks is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en conversie. Waar kun je die kleine maar o zo belangrijke verbeteringen doorvoeren die je direct meer gaan opleveren?

Gezamenlijk loodsen we je naar verbeteringen in je communicatie die je waarschijnlijk nooit voor mogelijk had gehouden.
Deze intensieve dag vindt plaats bij jou op de zaak, omdat communicatie ook wordt bepaald door de omgeving en we voor het grootste verschil kunnen zorgen als we de sfeer bij jou op kantoor proeven. Over proeven gesproken: wij zorgen voor een lekkere lunch (geef vooraf even je dieetwensen door).

Na een intensieve en productieve dag zit je boordevol inspiratie om jouw communicatie verder te verbeteren. Enkele belangrijke teksten zoals de hoofdkop voor je website, een advertentie of een ander belangrijk medium hebben we direct al aangepakt.

Je hoeft niet alles te onthouden of op te schrijven, want je krijgt na afloop van de dag ook een mooi overzicht opgestuurd waar je volgens ons aan moet werken. In dit overzicht vind je tips en adviezen ter waarde van – schrik niet – duizenden euro’s. Inderdaad, tijdens zo’n dag houden we ons niet in en geven we je alle informatie waarvan wij denken dat je er wat aan hebt.

Voorproefje?

Wat kun je zoal bij de Brand Review verwachten? Vraag ons gerust om een voorbeelden van verbeteringen die we voor klanten hebben aangebracht, die direct meer resultaat hebben opgeleverd.

Je investering?

De Brand Review-dag kost je slechts één dag van je tijd en € 2.900 (exclusief btw, inclusief 2 coaches en een prima lunch). Dat is een investering die je er hoogstwaarschijnlijk dezelfde maand nog uit haalt.
Je moet wel tegen een stootje kunnen om zo’n Brand Review-dag door te komen. We gaan er namelijk met gestrekt been in. Als iets niet goed is, zullen we je niet sparen. Daar heb je uiteindelijk ook het meeste aan.

Ben je nieuwsgierig naar de Brand Review en wat die voor jou kan betekenen? Vul dan nu het briefingsformulier in (je zit nog nergens aan vast).

Let op: omdat een Brand Review zo’n intensief traject is, organiseren we er slechts één per maand. En we zijn ook bijzonder kieskeurig in de klanten die we toelaten, omdat we dit bijzondere traject alleen doen voor bedrijven waarin onze expertise een groot verschil gaat maken.

The Brand Review: In één dag je merk opgepoetst

€ 2.900

  • Ingrijpende verbeteringen in je communicatie en marketing, plus talloze waardevolle tips voor de toekomst
  • Een exclusieve dag voor jouw onderneming, boordevol tips en verbeteringen
  • Website, folders, brochures: desgewenst nemen we alles door
  • Direct meer resultaat
    Duidelijke instructies achteraf
  • Eenvoudig door te voeren
  • 100% succesgarantie bij implementatie van de tips
    Inclusief lekkere lunch voor 1 of 2 personen

Let op: alleen vooraf geselecteerde klanten maken kans op een exclusieve Brand Review.

MAAK EEN AFSPRAAK