RENATE KERKHOF

spoorenberg-en-co-divider

Branding & Website

Key visual Renate Kerkhof

De opdracht

Een conflict is snel geboren. Met klanten, opdrachtgevers, leveranciers, of een arbeidsconflict. Niemand zit er echt op te wachten. Op zich is het al vervelend genoeg, maar het geeft pas echt slapeloze nachten als de hakken in het zand gaan. Een telefoontje niet wordt aangenomen, voicemail en e-mails niet meer beantwoord worden.

Je hoeft Renate Kerkhof er niets over te vertellen. Het was (en is) haar dagelijkse ervaring en expertise. Aanvankelijk in haar advocatenpraktijk. Haar inzet was al om strijdende partijen aan tafel te krijgen.

Met respect voor wederzijdse belangen niet alleen het conflict helpen oplossen, maar daarmee ook een gang naar de rechter te voorkomen.

Dus besloot ze om er een zakelijke mediation praktijk naast te beginnen. Met de vraag aan Spoorenberg & Co om haar identiteit als mediator neer te zetten en een website te ontwikkelen.

Het resultaat

De personal branding die we voor Renate, als zakelijk mediator, ontwikkelden was gericht op haar conflict-oplossend vermogen versus het ’gelijk’ halen bij de rechter. Visueel vertaalt in de ontmanteling van Vrouwe Justitia. De blinddoek ging af, en het zwaard werd een pijl en boog: het wapen waarmee Cupido met liefde schiet. Oftewel: Renate Kerkhof schiet met begrip.

Concept, tekst, art direction en vormgeving website en huisstijl: Guus Ottens. Realisatie website: Welmoed Design. Tekstinput en projectmanagement: Jan Spoorenberg

Huisstijl

logo-diap
Enveloppe
visitekaartje

Website

Website Renate Kerkhof

TERUG NAAR WERK

OF

MAAK EEN AFSPRAAK