WERK

element

Renate Kerkhof: schiet met begrip

Zelfstandig Advocaat Renate Kerkhof wil meer de kant van de mediation op. Want dat vindt ze toch het mooiste: een conflict tussen twee partijen oplossen, zodat ze allebei verder kunnen. Zonder een tijdrovende en kostbare gang naar de rechter.

Voor ons lag er de uitdaging om vanuit die belofte een onderscheidend merk te maken, rekening houdend met wie Renate Kerkhof is en waar zij voor staat.

renate-kerkhof-website

We bedachten een concept met Vrouwe Justitia in de hoofdrol. Met haar zwaard, blinddoek en weegschaal geldt zij als de personificatie van de rechtspraak. Maar omdat het met Renate kerkhof meestal niet tot een procedure komt, transformeerden we Vrouwe Justitia naar een meer begripvolle mediation-versie. De blinddoek ging af en het zwaard werd vervangen door een pijl en boog. Dat laatste is het wapen dat Cupido gebruikte om met liefde te schieten. Een mooie metafoor voor de werkwijze van Renate kerkhof die de partijen op één lijn probeert te krijgen met het machtigste wapen dat er is: begrip voor elkaars belangen. Renate Kerkhof: zij schiet met begrip.

Credits
Concept & Art-direction: Guus Ottens
Copy: Guus Ottens, Jan Spoorenberg
Webdesign: Welmoed Webdesign

NAAR WEBSITE

element

TERUG NAAR WERK

OF

MAAK EEN AFSPRAAK